WENSEN – VIEREN

Vroeger hadden de beveiligingsmedewerkers een verjaardagspot om iets leuks te kopen als een medewerker verjaarde. Extra leuk omdat veel medewerkers op een externe locatie werken en dus minder contact hebben met de organisaties en al hun andere collega’s. Tijdens de crisis is dat potje wegbezuinigd. Er wordt nu aan gewerkt om dit weer in het leven te roepen.

In ’t zonnetje
Bij de Schoonmaak wordt momenteel gekeken naar de uitvoerbaarheid en het beschikbare budget voor twee zaken. Namelijk het in het zonnetje zetten van een medewerker van het kwartaal. De winnaar krijgt dan een bosje bloemen/cadeaubon is het idee, er komt een fotomoment en dat alles wordt ook digitaal gedeeld. Ten tweede wordt gedacht aan het maken van kaartjes voor: een behaald succes, een bijzonder moment zoals een verjaardag, contractverlenging, geboorte, welkom in dienst, et cetera.

Elders in het bedrijf wordt nagedacht over hoe te vieren dat / wanneer een kandidaat op een werkervaringsplaats een diploma heeft behaald. We zijn benieuwd.