Bedanken gebeurt volop bij Werkse! Onderstaand een paar voorbeelden daarvan.

Lean 5’S
De mannen van het magazijn zijn in het zonnetje gezet vanwege het opnieuw realiseren van een hoge score voor de werkplekorganisatie volgens het Lean 5’S principe.

Jubilarissen
We schrijven er ook bij ‘vieren’ over, maar natuurlijk hoort het vieren van een jubileum ook bij bedanken! “Bedankt voor heel veel – 40 of 25 of 12,5 jaar trouwe dienst.”

Goed gefaciliteerd
Voor een kaderavond op een locatie in de Delftse binnenstad biedt Werkse! medewerkers een parkeerkaart aan. Een collega reageert: “Werkse! = Great Place to Work. Goed gefaciliteerd, dat mag ook wel eens gezegd worden. Enne, ik kom op de fiets!”

Bedankt collega’s!
“Lieve collega’s van WPO en Werkfit opleidingen, ik wil jullie bedanken voor het mooie extra werk dat jullie doen voor onze medewerkers. Ik heb de afgelopen maanden meerdere medewerkers bij jullie een “Werk Plek Opleiding” laten doen en ik zie een duidelijke verbetering in hun ontwikkeling. Bedankt voor jullie mooie werk!”

Toppertjes
Een van de afdelingen kiest ieder kwartaal toppertjes: “doe je iets bijzonders op het werk, toon je extra inzet of motivatie, dan wordt je gekozen en in het zonnetje gezet! Twee mensen die collega’s bij nieuwe orders instrueren. Twee die een groep begeleiden bij werk voor een nieuwe klant, een ander die zich bezighoudt met Lean 5’S en de GPtW-acties van het assemblageteam. Dan is er ook nog iemand, die zorgt dat niemand vergeten wordt met zijn of haar verjaardag :-). Heeft iemand extra gewerkt of extra geholpen in drukke tijden, dan geven we een Merci chocolade box en/of bloemen. Om de groep voorlieden en 1e medewerkers te bedanken van mijn afdeling regel ik om de zoveel tijd een uitje.”

Nieuwe klant tevreden
Feestje bij de eerste aflevering van de toonbankdisplays van nieuwe klant Secrid. De klant kiest bewust voor het inzetten van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Marokkaanse amandelcake
Hoe leuk en lekker! Een kandidaat die bij de laatste sollicitatietraining amandelcake volgens Marokkaans recept voor iedereen heeft meegenomen! #greatplacetowork

Topprestatie geleverd
In acht werkdagen werden 97.250 glazen potjes schoon geblazen, gecodeerd, gevuld met specerijen, afgesloten, voorzien van een productsticker en per zes ingepakt. Gemiddeld werkten er vijftig medewerkers aan. De succesfactor was: communicatie, inventiviteit, samenwerking, flexibiliteit en resultaatgericht. De klant blij en de medewerkers een gebakje!

Dankjewel
Een dankjewel van de gemeentesecretaris voor het jarenlang schoonmaken van het Delftse Stadskantoor.

Gouden eeuw in Delft
Onder het motto ‘Delft is goud, jij bent goud’ kan je iemand een gepersonaliseerde gouden klinker cadeau doen. De uitverkorene ontvangt thuis een cadeaudoos met daarin een kaart met een persoonlijke boodschap en een porseleinen steentje als aandenken. Ondertussen worden de initialen van de ontvanger in de gouden klinker gegraveerd. Deze gouden klinker krijgt een vaste plek in het straatbeeld van Delft. De Jozefsteeg wordt omgetoverd tot een gouden loper, waarbij elke klinker symbool staat voor een verbintenis tussen twee mensen.

Werkse! is in een vroeg stadium betrokken bij een van de mooiste projecten in het kader van het Gouden Eeuwjaar. Werkse! voert een deel van het productieproces uit: het verpakken en de distributie van de miniatuurklinker. We vinden het daarnaast een mooie kans om kandidaten die een mooie stap naar de arbeidsmarkt hebben gemaakt, opdrachtgevers en werkgevers in het zonnetje te zetten. Een van de eerste klinkers heeft Werkse! overhandigd aan Secrid. Secrid is de firma van die kleine portemonneetjes waar je je pasjes en cards handig en skimproof kunt opbergen. Wereldwijd een enorme hit. Het maakt volop gebruik van de arbeidskrachten die wij ze kunnen leveren, en dat betekent werkgelegenheid voor mensen die helemaal aan de onderkant van de arbeidsmarkt zitten.

Van je collega’s moet je t hebben;->
Verrast worden op LinkedIn door een  naaste collega die zijn teamgenoten bedankt! Leuke erkenning en olie voor een vloeiende samenwerking.