Kerstverrassing
Met kerst 2017 was het kerstpakket weer terug van weggeweest! Dit werd door iedereen erg gewaardeerd. Speciaal hierbij was de bereidheid van een aantal collega’s om dit pakket met elkaar samen te stellen en in te pakken. Tevens wordt de mogelijkheid geboden om je kerstpakket aan de voedselbank te doneren.

Pensioen: zeg het met bloemen
Bert heeft twintig jaar met veel plezier gewerkt bij Werkse! en is in 2018 met pensioen gegaan. Uiteraard lieten zijn collega’s hem niet stilletjes vertrekken en is hij op ludieke wijze en met veel bloemen bedankt voor zijn inzet van de afgelopen jaren.

Pechvogel
Sebastiaan kwam  na het bezorgen van zijn post ten val voor de ingang van het gebouw. Een collega zag dit gebeuren en riep de hulp in van collega BHV’ers. Sebastiaan werd door hen snel en vakkundig geholpen en kon na controle van de ambulancebroeder naar huis.
Sebastiaan is de twee heren erg dankbaar en de attente collega’s Willem en John kregen dan ook een bedankje van hem op de plaats waar hij was gevallen met zijn fiets.

AFAS online

Vieren dat online bedrijfssoftware AFAS bij de business unit Werk & Participatie in gebruik is genomen. Drie collega’s  worden voor hun inzet extra bedankt en ontvangen een mooi boeket. En voor iedereen wat lekkers!

Gongggg
In het kader van bedanken – en misschien nog wel meer vieren – hebben we sinds kort een gong. Bij elk succes wat er te vieren valt mag/kan de degene(n) die dat gerealiseerd hebben als dank op de gong slaan zodat iedereen hoort en weet dat we iets moois hebben gerealiseerd.

“In het algemeen geldt wat mij betreft bij Werkse! dat we meer oog mogen hebben voor elkaars prestaties en elkaar ook als collega’s vaker zouden moeten complimenteren of bedanken. Ook daar gaan we aan werken.”